måndag 31 augusti 2009

Så går den då mot sitt slut igen!

Vad fanken var det?!
Det var din sommar som blåste förbi. Jaha, så blickar vi fram mot en ny del av året. Borta är de varma vardagskvällarna med ett sista glas vin på trädäcket. Utbytta mot Aktuellt kl 21 på sovrums-tv:n och andra spännande saker att göra med sina kvällar. Förbannat sega morgnar, där täcket väger snäppet under 500 kg och man får tippa bort det från sängen med uppbådande av sina sista krafter.

Men det absolut värsta att nu har det snart gått en vecka och jag har inte hittat den minsta irriterande tonåring att ondgöra mig över. Men som sagt hoppet är det sista som dör!!

På Ett Irriterat Återhörande.
Medelåldersmannen

4 kommentarer:

  1. Spännande saker att göra med sina kvällar?!
    En kväll är en kväll som är en nedräkning till den bästa stunden på dagen (i konkurrens med morgontoalettbesöket) då man nedlägger sin lekamen och låter den famnas av ett täcke av handplockad gåsdun.

    SvaraRadera
  2. Inget negativt
    Avtrubbningen verkar ha gott långt. Se bara på alla cyklande dårar i övre tonåren som bara för att skolorna har börjat tydligen fått frikort från trafiklagstiftningen. När som helst på dygnet kan de komma farande ur parker eller planteringar på sina (förmodligen nystulna) cyklar och passera alla typer av trafikleder hur som helst. Att något av dessa exemplar överhuvud taget skulle kasta en blick på trafiken innan påfart är totalt uteslutet. Mantrat tycks vara de får väl stanna. Det ögonblick någon inte hinner det bör det rubriseras som viltolycka.
    Ej avtrubbad medelåldring

    SvaraRadera
  3. Helt rätt!!
    Jag inser nu att sommaren vaggat in mig i en förnöjsam ouppmärksamhet. För att inte tala om de förbannade vesporna!! Vad lär sig våra kära keruber på förarutbildningarna egentligen. Att gällande trafiklagstiftning kan ses som endast en utgångspunkt för att så långt det är möjligt möta ynglets egna behov!

    SvaraRadera
  4. Så häromdagen en av det EU-mopedkörandes tonårspacket som åkt fast för fortkörning utanför en skola, det är lika härligt som att se en fänrik bli biten av sin hund.
    För övrigt tycker jag att sommaren är den bästa dagen på året.
    GP

    SvaraRadera