onsdag 18 november 2009

Justitiemord!


Så har då svinpesten, indirekt, skördat sitt första justitieoffer! En laglydig medborgare i nordöstra Skånes pärla, Christianstad har bötfällts för trafikbrott på cykel! Då denne hedervärde medborgare, under stora planeringsmödor, gjort sin samhälleliga plikt genom att vaccinera sig mot den grasserande svinpesten skulle denna samhällets Petrus skynda tillbaka till sitt arbete. En liten, liten, liten sneddning mot enkelriktad trafik gjordes då för att citat: ".. att på ett smidigt sätt komma fram till jobbet så fort som möjligt."

Ve vad som hände!? Lagens långa arm fångade in denna stackare och han fick, med nyvaccinerad värkande arm, ta emot en bot för denna förseelse.

Som vanligt plockades då de gamla hedervärda argumenten fram såsom: -Oss hederliga skattebetalare skall ni på, men få någon hyfs på ungdomen det kan ni inte! -Mördare härjar på gatorna och polisen prioriterar detta! Eller den lite mer chict överslätande: -Ja, ja. Jag förstår men jag har ju lite bråttom och måste fram här.

Nej, som räven sa om rönnbären - Surt!

Nej heder åt lagens väktare, som trots en övermäktig uppgift, ser vikten av att beivra vardagens små brott såsom denna förbannade cykelterror! Som bålgetingar härskar dessa skaror av cyklande huliganer på trottoarer, gågator, lekplatser och andra platser där andra trafikanter, gående som bilburna, fogar sig i ett överenskommet beteendemönster.

Nej, dessa trafikanarkister förtjänar inte bättre bemötande än fänrikar med hund!

Det blir rapport på det här!
Medelåldersmannen

1 kommentar:

  1. Då jag redan tidigare ondgjort mig över cykelterrorister känner jag en oerhörd glädje över att dylika bestraffas. Det smärtar dock mig att finna att missbruket smugit sig uppåt i åldrarna. Är detta månde ett sätt att verka ungdomlig eller är det bara en yttring som tyder på att MC-ligorna kan nyrekrytera även människor som uppnått aktningsvärd ålder.

    Nä, vet hut och agera med värdighet.

    En som anser att det finns något värre än Fänrikar med hund och det är Fänrikar med hund och cykel utan belysning.

    SvaraRadera